Menu Sluiten

Turkse herdersalade (Thema: Turks)

  • komkommer
  • tomaten
  • groene pepers (hoeft geen hete peper te zijn)
  • rode ui / evt. bosuitjes
  • olijven
  • citroensap
  • olijfolie
  • zout
  • evt. granaatappelsiroop
  • Turkse kaas
  • peterselie

  1. Schil (evt.) de komkommers.
  2. Snijd de komkommer en tomaat in blokjes.
  3. Snijd de pepers en rode ui (en/of evt. bosui) in dunne ringen.
  4. Meng alles door elkaar.
  5. Voeg de olijven toe.
  6. Maak een dressing van citroensap, olie, zout en evt. siroop.
  7. Schenk deze over de salade.
  8. Verkruimel de Turkse kaas
  9. Knip (of snijd) de peterselie fijn.
  10. Strooi de Turkse kaas en peterselie over de salade.
Posted in 2019-06-22 (juni), Recepten 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *