Spicy green yoghurtsaus (Thema: tex-mex) 21 december 2019| Recepten 2019 Griekse yoghurt knoflook eventueel stukje fijngehakte peper voor extra pit munt zout peper Klop de yoghurt met knoflook en eventueel het pepertje. Hak de munt fijn en pureer alles tot een gladde saus. Breng op smaak met zout en peper. Deze pagina delen? Kopieer de URL of klik op een van onderstaande knoppen om het te delen via e-mail of socials: Send email Mail Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Geplaatst in2019-12-21 (december), Recepten 2019Tagged Griekse yoghurt, knoflook, munt, peper, rode peper, Thema: tex-mex, Vegetarisch, zout Berichtnavigatie Vorige Vorig bericht: Romige tomaten-kwarksaus (Thema: tex-mex)Volgende Volgend bericht: Ananas-salsa met gember en munt (Thema: tex-mex)