Menu Sluiten

Broodje Vlees (Thema: Feestje: begin vijfde jaar Buurtkeuken De Laar)

  • wortels
  • aardappels
  • paprika
  • rundergehakt
  • peper, zout en cayennepeper
  • olie (of boter)
  • ui
  • knoflook
  • broodjes

  1. Snijd de wortel in hele kleine stukjes en blancheer ze in kokend water.
  2. Schil de aardappels, snijd de aardappels in kleine stukjes en kook ze totdat het lekker zacht is.
  3. Paprika in kleine stukjes snijden.
  4. Het gehakt kruiden met peper, zout en cayennepeper.
  5. Rul het rundergehakt in olie of boter.
  6. Voeg dan ui en knoflook erbij en voeg op het laatst de wortel, paprika en aardappels toe.
  7. Snijd de broodjes door de helft.
  8. Rooster de broodjes-helften aan binnenkant in een droge pan.

Serveer hierbij het Sausje over vlees- en vega-burger.

Posted in 2019-09-28 (september), Recepten 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *