- rundvlees
- uien
- knoflook
- 1 tomaat (Het zuur van de tomaat zorgt ervoor dat het vlees lekker zacht wordt.)
- roomboter en/of olie
- peper en zout
- Italiaanse kruiden
- water
- laurierblad
- evt. jeneverbessen
- snelkookpan
- Snijd het rundvlees in blokjes.
- Snijd de uien grof en de knoflook wat fijner.
- Was de tomaat en snijd deze in stukjes.
- Bak in een gewone pan met wat roomboter en/of olie het rundvlees rondom bruin.
- Peper en zout het vlees.
- Voeg de Italiaanse kruiden erbij en bak de uien en knoflook mee.
- Voeg daarna de tomatenstukjes erbij en bak even mee.
- Giet wat water erbij zodat het vlees nagenoeg onderstaat.
- Voeg het laurierblad en evt. de jeneverbessen toe.
- Giet het over in de snelkookpan.
- Laat het ongeveer anderhalf uur pruttelen in de snelkookpan.
Deze pagina delen? Kopieer de URL of klik op een van onderstaande knoppen om het te delen via e-mail of socials: