- aardappels
- kaas
- uien
- knoflook
- spekjes
- zout
- peper
- eieren
- olie
- roomboter
- Schild de aardappels en rasp deze grof.
- Rasp de kaas grof.
- Snijd de uien en knoflook klein.
- Bak eventueel de spekjes al wat uit.
- Meng alles door elkaar met zout en peper en een paar geklutste eieren.
- Verwarm olie en roomboter in een grote koekenpan.
- Schep hoopjes van het mengsel in de pan (houd genoeg ruimte over, want het zal nog wat uitstromen), zodat het kleine pannenkoekjes worden qua vorm.
- Bak ze aan beide zijden goudbruin.
- Als ze klaar zijn, leg ze dan op een bord of schaal op warme rechauds (warmhoudplaat) en ga verder met de volgende lading totdat het mengsel/beslag op is.
Deze pagina delen? Kopieer de URL of klik op een van onderstaande knoppen om het te delen via e-mail of socials: