- pastinaak
- regenboogwortels
- aardappels
- peterselie
- melk
- zout en peper
- Was en schil de pastinaak, de regenboogwortels en de aardappels.
Houd de aardappels apart van de groenten.
- Snijd de aardappels in stukken.
- Snijd de pastinaak en wortels in stukjes (niet te klein, maar zeker niet te groot).
- Was de peterselie en snijd dit fijn en houd het apart in een bakje.
- Kook de aardappels in water met een beetje zout gaar en giet ze af.
- Kook apart de pastinaak en de wortels al dente tot gaar (niet te zacht) en giet deze af.
- Pureer de aardappels met wat melk.
- Voeg zout en peper toe, roer door en proef even af.
- Roer hier de pastinaak, de wortels en de gehakte peterselie doorheen.
- Proef af en voeg eventueel nog wat zout en peper toe.
Deze pagina delen? Kopieer de URL of klik op een van onderstaande knoppen om het te delen via e-mail of socials: