Menu Sluiten

Nathasja-schotel (ong. 4 pers.) (Thema: De Nathasja-schotel)


  1. Maak de tomatensaus voor de Nathasja-schotel (zie recept, link opent in nieuwe tab)
  2. Maak het kipmengsel voor de Nathasja-schotel (zie recept, link opent in nieuwe tab)
  3. Vet de ovenschaal in.
  4. Was de bosuitjes.
  5. Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes.
  6. Laat de mais uitlekken.
  7. Snijd op het laatst de avocado’s in kleine stukjes.
  8. Vul de ovenschalen met het kipmengsel, wat mais, ringetjes bosui, her en der wat tomatensaus, wat avocadostukjes en kloddertjes crème fraîche.
  9. Bestrooi dit met stukjes tortillachips en bedek dit met een laagje geraspte kaas.
  10. Zet het in de oven voor ongeveer 15 minuten of totdat de kaas mooi gesmolten en goudgeel is.
Posted in 2018-08-18 (augustus), Recepten 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *