Menu Sluiten

Knolselderij-peterseliestamppot (Thema: Stamppot-buffet)

  • aardappels
  • knolselderij
  • peterselie
  • lente-ui
  • melk
  • crème fraîche
  • boter
  • peper en zout

  1. Schil de aardappels en knolselderij.
  2. Snijd ze in kleine stukken.
  3. Zet alles tegelijk op met heet water of kook. Indien nodig, alles apart van elkaar.
  4. Snijd ondertussen de peterselie en de lente-ui fijn.
  5. Als de aardappels en knolselderij gaar zijn, giet je deze af.
  6. Doe ze weer bij elkaar in de pan.
  7. Doe de crème fraîche erbij en stamp dit alles goed door elkaar tot een grove puree.
  8. Maak indien nodig op smaak met peper en zout.
  9. Roer ongeveer 5 minuten voor het serveren de peterselie en de lente-ui erdoorheen.
Posted in 2018-02-03 (februari), Recepten 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *