Menu Sluiten

Kipmengsel voor de Nathasja-schotel (ong. 4 pers.) (Thema: De Nathasja-schotel)

  • 100 tot 150 gram kippendijfilet per persoon
  • 1 à 2 paprika’s (rood en/of geel of oranje)
  • 2 à 3 rode uien
  • 2 à 3 teentjes knoflook
  • cajunkruiden (texmexkruiden)
  • zout en peper

  1. Snijd de kippendijfilet in kleine stukjes. Zorg ervoor dat eventuele kleine botrestjes zijn verwijderd.
  2. Was de paprika’s.
  3. Snijd de uien, knoflook, en paprika’s in kleine stukjes.
  4. Bak in wat olie de kipfilet aan en strooi wat cajunkruiden, zout en peper eroverheen.
  5. Bak de kipfilet bruin.
  6. Voeg de uien, knoflook en paprika’s toe en bak zachtjes mee. Laat het niet aanbranden.

Dit kipmengsel heeft u nodig voor de Nathasja-schotel.

Posted in 2018-08-18 (augustus), Recepten 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *