Menu Sluiten

Huzarensalade (3 personen) (Thema: Zinderende zomerse salades)

  • 200 gram aardappelen
  • 1 ei
  • 3 grote augurken
  • zilveruitjes
  • 1 appel
  • 1 ui
  • 100 gram doperwten
  • mayonaise – zout – peper – evt. beetje mosterd en/of beetje yoghurt

  1. Schil de aardappelen en snijd in kleine blokjes. Beetgaar koken.
  2. Kook het ei hard. Pellen en in stukjes snijden.
  3. Snijd ook de augurken, zilveruitjes, appel en ui in kleine stukjes.
  4. Doperwten laten uitlekken.
  5. Maak dressing door mayonaise, zout, en peper door elkaar te mengen. Voeg eventueel mosterd en/of yoghurt toe.
  6. Meng daarna alles door elkaar.
Posted in 2018-06-23 (juni), Recepten 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *