Menu Sluiten

Gado gado = Koude groenteschotel met satésaus en kroepoek (Thema: Indisch koken)

  • groenten (witte kool, peultjes of boontjes, stukjes bloemkool, worteltjes enz.)
  • taugé
  • aardappelen
  • eieren
  • gebakken tahoeblokjes (zie recept; link opent in nieuw tabblad)
  • komkommer
  • sla
  • Indische satésaus (zie recept; link opent in nieuw tabblad)
  • kroepoek (zie recept; link opent in nieuw tabblad)
  • emping (= notenchips)
  • gebakken uitjes

  1. Groenten in stukjes snijden en blancheren totdat ze beetgaar zijn; taugé ook even in heet water leggen.
  2. Aardappelen in de schil koken, schillen en in plakjes snijden.
  3. Eieren hard koken en in partjes snijden.
  4. Alles op een schaal leggen zodat een fleurige schotel ontstaat.
Posted in 2018-05-12 (mei), Recepten 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *