Menu Sluiten

Tomates rellenos = Gevulde tomaat met tonijn (Thema: Chileens)

  • 4 grote tomaten
  • 1 blikje mais
  • 1 blikje tonijn
  • 1 ui
  • koriander
  • mayonaise

  1. Breng een pan water aan de kook en zet hem vervolgens zachtjes, laat het water niet koken.
  2. Maak een kruisje in de onderkant van de tomaten en dompel deze ongeveer 15 à 20 seconden (afhankelijk van de grootte van de tomaten) in het hete water.
  3. Leg ze daarna direct in een bak met koud water. Door het koude water gaat het velletje loszitten.
  4. Pel de tomaten en snijd het bovenkantje eraf.
  5. Haal het vruchtvlees eruit. Bewaar het vruchtvlees voor het recept Pebre cucharaedo = Tomaten-koriandersalsa.
  6. Snijd de ui en koriander heel fijn.
  7. Meng de tonijn met de ui, mais en koriander en voeg de mayonaise toe naar gevoel, niet te nat.
  8. Vul vervolgens hiermee de tomaten.
Posted in 2017-01-14 (januari), Recepten 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *