Menu Sluiten

Tapenade van zongedroogde tomaatjes, olijven, kappertjes en knoflook (Thema: Zomerse salades)

  • 1 potje zongedroogde tomaatjes
  • 1 klein potje olijven
  • 100 gram kappertjes
  • 2 teentjes knoflook

  1. Doe de zongedroogde tomaatjes in een bak.
  2. Laat de olijven en de kappertjes samen uitlekken in een zeef en vang het vocht op. Gooi het vocht dus niet weg!
  3. Snipper twee teentjes knoflook.
  4. Doe alles bij elkaar in de kom van de zongedroogde tomaatjes.
  5. Pureer met een staafmixer alles fijn tot pulp.
  6. Als het aan de dikke kant is kun je wat vocht toevoegen van de olijven en de kappertjes.
    Let er wel op dat het de dikte van een spread moet zijn.
  7. Doe het mengsel in een schaaltje.

Serveer met stukjes Turks brood.

Posted in 2017-07-08 (juli), Recepten 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *