- 250 gram pasta
- 100 gram ham
- 2 peren
- 50 gram witte druiven
- peterselie
- sinaasappel
- 200 ml yoghurt
- Kook de pasta in ongeveer 8 à 10 minuten gaar in kokend water.
- Spoel de pasta af in koud water gedurende 2 à 3 minuten en laat de pasta ongeveer 10 minuten goed koud worden.
- Snijd ondertussen de ham en de peren in kleine blokjes.
- Halveer de druiven.
- Hak de peterselie fijn.
- De peren, druiven en peterselie mag bij elkaar gedaan worden in een kom. Doe de hamblokjes in een apart schaaltje.
- Rasp de sinaasappelschil en vang dit op in een bakje.
- Maak van de yoghurt en de sinaasappelrasp een dressing.
- Laat de pasta goed uitlekken en doe deze weer terug in de kom.
- Doe de dressing er beetje bij beetje bij en voeg de druiven en peren erbij.
- Maak eventueel op smaak met diverse kruiden.
Deze pagina delen? Kopieer de URL of klik op een van onderstaande knoppen om het te delen via e-mail of socials: