Menu Sluiten

Gevulde paprika (warme vulling) (Thema: Valentijnsmenu)

  • 2 paprika’s
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 klein blikje mais
  • 100 gram taugé
  • peper en zout

  1. Zet als eerste een grote pan met heet water op en breng deze aan de kook met een snufje zout.
  2. Snijd de paprika’s door midden en verwijder de kern.
  3. Kook de halve stukken paprika ongeveer 5 minuten. Schep ze uit de pan en leg ze in een schaal.
  4. Snijd de courgette en de aubergine in kleine blokjes.
  5. Snipper de ui en 1 teentje knoflook.
  6. Verwarm een pan/wok en verhit de olie.
  7. Zet eerst de gesnipperde ui en knoflook even kort aan en roerbak vervolgens de rest van de gesneden groenten gedurende 5 minuten.
  8. Maak op smaak met peper en zout.
  9. Voeg als laatst de mais en taugé toe. 
  10. Vul hiermee de paprika’s.
Posted in 2017-02-11 (februari), Recepten 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *