- 1 bos bleekselderij
- 100 gram witte + 100 gram rode druiven, gehalveerd
- 1 mandarijn
- 1/5 kilo gemengde sla
- 2 appels (ongeschild)
- citroensap
- 100 gram walnoten
Dressing
- 3 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepel mayonaise
- citroensap
- 1/5 theelepel mosterd
- scheutje olijfolie
- De bleekselderij wassen eventueel schillen en in kleine dunne stukjes snijden.
- De druiven en mandarijnpartjes halveren.
- Dit alles in een grote kom doen en mengen met de sla erbij.
- De appels in dunne schijfjes snijden. Niet schillen!!!!!
- Deze besprenkelen met wat citroensap tegen het verkleuren.
- De appelschijfjes vervolgens ook door de sla heen mengen.
- De ingrediënten voor de dressing in een kommetje doen en glad roeren met een garde.
- De sla in een grote kom doen en bestrooien met gehakte walnoten.
- De dressing apart serveren.