Menu Sluiten

Pompoensoep (5 liter) (Thema: Herfstmenu)

  • pompoenen
  • 4 liter water
  • bouillonblokje
  • bieslook
  • peper en zout
  • diverse kruiden om op smaak te brengen
  • koksroom

  1. De pompoenen ontdoen van de zaden en in kleine stukken snijden.
  2. De stukken pompoen in ruim 4 liter water aan de kook brengen met een bouillonblokje.
  3. Dit geheel 10 à 15 minuten zachtjes laten doorkoken.
  4. Snijd de bieslook fijn.
  5. Met een staafmixer alles fijn pureren tot een gladde massa.
  6. Op smaak brengen met peper en zout en/of andere kruiden.
  7. Als laatste de room en de gesnipperde bieslook toevoegen.
Posted in 2016-10-15 (oktober), Recepten 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *