Menu Sluiten

Nieuws

Hieronder vindt u een kleine selectie nieuwsberichten.
Op https://www.facebook.com/pg/BuurtkeukenDeLaar/posts/ zijn meer berichten te lezen.

3 februari 2018

“Buurtkeuken De Laar #Arnhem is een hartverwarmend wijkinitiatief om mensen met elkaar in contact te brengen door samen te koken, te eten, en op te ruimen. Of u nu jong of oud bent, uit de Laar komt of ergens anders woont; iedereen is welkom. Er wordt lekker en gezond gekookt, maar de gezelligheid is eigenlijk nog veel belangrijker. Vier enthousiaste vrijwilligers, Marieke, Juan, Marian en Marianne zorgen er 8 keer per jaar voor dat er een menu is samengesteld en de inkopen zijn gedaan. Ik was uitgenodigd om vanavond mee te koken. We maakten onder andere deze spruitjes-veldslastamppot en rodekoolstamppot en een home made kaassoufflee. Het was heerlijk en vooral ontzettend gezellig!”
Burgemeester Ahmed Marcouch (Facebook-bericht)

11 januari 2017

Buurtkeuken De Laar en de Nieuwjaarswandeling

Wilt u een lekkere wandeling maken, buurtbewoners een mooi 2017 wensen en nieuwe contacten leggen? Dan is de Nieuwjaarswandeling vast iets voor u. Er zijn meerdere tussenstops tijdens de wandeling en bij één van die stops zorgt Buurtkeuken De Laar voor een kleine versnapering. 
U hoeft zich niet op te geven, u kunt gewoon aansluiten bij het startpunt. Veel wandelplezier!

12 november 2016

Op zaterdag 12 november was de Dag van de Mantelzorg. Buurtkeuken de Laar was gevraagd om de lunch te verzorgen voor de mantelzorgers uit de wijk en aangrenzende wijken. Dit vond plaats bij Siza aan de Lieshoutstraat. Volgend voorjaar (2017) gaan ze een kruidentuintje aanleggen waar wij van de Buurtkeuken gebruik van mogen maken. We zoeken nog vrijwilligers om af en toe mee te helpen met het tuintje. Mail ons voor meer informatie buurtkeukendelaar@hotmail.com.

20 oktober 2016

Wij zijn ontzettend blij met het behalen van een gedeelde tweede prijs tijdens het evenement Wijkprijs Arnhem 2016.

Dit geeft ons de waardering voor wat wij met de Buurtkeuken doen en waar de Buurtkeuken voor staat. Wij willen graag iedereen bedanken die op ons gestemd heeft.

Secured By miniOrange